Navigation Menu+

Pèsols del maresme, Pèsols ofegats amb ceba tendra .

Posted on abr. 18, 2013 by

 Aquesta recepta s’ha de fer amb Pèsols frescos de temporada, entre febrer i maig.

Per Gaudir dels millors Pèsols del Maresme que ens arriben a Fruites Masó una Recepta :

Pèsols ofegats amb ceba tendra

 

Ingredients

1 kg de pèsols frescos (pelats)
4 cebes tendres
sal
mig got d’aigua mineral
oli d’oliva

Elaboració

Talleu les cebes a la juliana o a tires tan fines com pugueu.

Poseu oli en una cassola i, quan sigui una mica calent, incorporeu-hi les cebes i deixeu-les coure a foc suau durant uns deu minuts, remenant de tant en tant.

Just quan la ceba comenci a enrossir, afegiu-hi els pèsols juntament amb una cullerada d’oli i mig got d’aigua.

Rectifiqueu de sal, tapeu la cassola i deixeu-ho coure; sacsegeu-la sovint per tal que els pèsols es remoguin.

L’estona de cocció depèn dels pèsols, segons si són més o menys tendres.

font: www.laclaudigital.cat

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us de cookies

Aquest lloc utilitza cookies per que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continúa navegant està consentint l'acceptació de les cookies i també l'acceptació de la nostra política de cookies, Clica l'enllaç per obtenir.més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies