Navigation Menu+

Pastís amb préssec

Posted on maig 7, 2013 by

 

Qué podem fer amb el primer préssec?

Pastís de préssec amb Nata

Temps de preparació: 1 Hora  –  Temps de cocció: 45 Minuts

 Ingredients:
 
Pel pa de pessic:
175 grams de mantega o margarina.
175 grams de sucre moreno.
3 ous.
1 cullerada d’extracte de vainilla.
175 grams de farina de rebosteria.
1 culleradeta de llevat en pols.
2 cullerades de llet.
 
Per al farciment:
2 cullerades d’auró (maple syrup) o més segons el gust i una mica més de xarop per a la cobertura amb els préssecs.
250 ml. de nata per muntar.
3 préssecs  tallats a rodanxes fines.
 

Preparació:

Preescalfa el forn a 180 º, greixa i enfarinar dos motlles de 23cms. de diàmetre o un sol motlle i després tallem  amb un ganivet de pa per la meitat el pa de pessic, igualment tens dues meitats.
Talla els préssecs a rodanxes primes.
Bat la margarina amb el sucre, li vas tirant els ous alternant amb la farina, després el llevat i la vainilla. Aboca en els motlles o el motlle i  enfornar entre 25 i 30 minuts o fins que el ganivet surti sec.
Desemmotllar i en una reixeta deixa’ls refredar.
Bat la nata fins que espesseixi i li agregues el xarop d’auró.
Col · loca la nata muntada sobre un dels bescuits i sobre la meitat dels préssecs, posa una mica de la nata en l’altre dels bescuits i amb molta cura uneix les dues meitats que estan untades de nata.
Posa la resta dels préssecs a la part superior del pastís, un cop armada, fes xarop d’auró per sobre als préssecs.
 
 
45243_13470463402448L
 
font: www.petitchef.es
 
 
 

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us de cookies

Aquest lloc utilitza cookies per que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continúa navegant està consentint l'acceptació de les cookies i també l'acceptació de la nostra política de cookies, Clica l'enllaç per obtenir.més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies