Pastís amb préssec

Qué podem fer amb el primer préssec?
Pastís de préssec amb Nata
Temps de preparació: 1 Hora – Temps de cocció: 45 Minuts
175 grams de sucre moreno.
3 ous.
1 cullerada d’extracte de vainilla.
175 grams de farina de rebosteria.
1 culleradeta de llevat en pols.
2 cullerades de llet. Per al farciment:
2 cullerades d’auró (maple syrup) o més segons el gust i una mica més de xarop per a la cobertura amb els préssecs.
250 ml. de nata per muntar.
3 préssecs tallats a rodanxes fines.
Preparació:
Preescalfa el forn a 180 º, greixa i enfarinar dos motlles de 23cms. de diàmetre o un sol motlle i després tallem amb un ganivet de pa per la meitat el pa de pessic, igualment tens dues meitats. Talla els préssecs a rodanxes primes. Bat la margarina amb el sucre, li vas tirant els ous alternant amb la farina, després el llevat i la vainilla. Aboca en els motlles o el motlle i enfornar entre 25 i 30 minuts o fins que el ganivet surti sec. Desemmotllar i en una reixeta deixa’ls refredar. Bat la nata fins que espesseixi i li agregues el xarop d’auró. Col · loca la nata muntada sobre un dels bescuits i sobre la meitat dels préssecs, posa una mica de la nata en l’altre dels bescuits i amb molta cura uneix les dues meitats que estan untades de nata. Posa la resta dels préssecs a la part superior del pastís, un cop armada, fes xarop d’auró per sobre als préssecs.