Si ens aturem a pensar, veurem que les fruites i tots els vegetals sobreviuen a la intempèrie, enfrontant tot tipus de condicions i agressions meteorològiques.

Tot això és possible gràcies a les substàncies protectores i antioxidants naturals que posseeixen.En aquest sentit, aquestes mateixes substàncies són les que ens protegeixen quan consumim l’aliment, és a dir que ens beneficiem absolutament de totes aquestes vitamines i nutrients que la fruita posseeix. Omplim de vida tot el nostre organisme.

D’aquesta manera, entre els beneficis que aporten les fruites en l’alimentació està que aporten una varietat i quantitat de vitamines i minerals, principalment vitamina C. També hidraten l’organisme ràpidament, ajuden al correcte funcionament de l’organisme i facilita el drenatge de líquids, a ser diürètiques i depuradores de l’organisme, entre d’altres.

La vitamina que més abunda en les fruites és la C, i el més important d’aquesta vitamina és que el nostre organisme no la sintetitza, per això l’alimentació ha proveir-la. La quantitat de vitamina C en la fruita és molt variada, i els kiwis, les maduixes, els gerds i els cítrics els que gaudeixen de major contingut d’aquesta vitamina.

FRUITES-545x340