Navigation Menu+

Crema de Mango

Posted on abr. 10, 2013 by

-Ingredients per a 4 comensals

400 gr de polpa de mango
200 gr de llet condensada
200 ml de nata (crema de llet) per muntar
2 i 1/2 làmines de gelatina neutra
xocolata fosa per decorar

-Elaboració en 45 minuts

Dissolem la gelatina en mig got d’aigua calenta. Movem bé i esperem que es refredi una mica mentre seguim preparant la resta de la recepta. Prenem la nata (crema de llet) , que estigui ben freda, i la batem fins muntar-la. Afegim la llet condensada i el mango,  anem movent amb moviments envoltants, suaus. No cal afegir sucre perquè la llet condensada i és bastant dolça, de tota manera proveu i si us agrada més dolç afegir una cullerada o dues de sucre.

Quan tinguem això fet passem la gelatina a un bol prou gran perquè hi càpiga tot i li anem incorporant la barreja anterior poc a poc. Ull! se li afegeix la barreja a la gelatina, no a l’inrevés. Afegim la meitat movem fins que la gelatina estigui ben repartida, afegim la resta i tornem a moure. Deixem refredar.

Idea per presentar: xupitos de crema de mango. Vaig posar una mica de xocolata en les vores i en el fons.

CREMAMANGO

font : http://cocina.facilisimo.com/

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us de cookies

Aquest lloc utilitza cookies per que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continúa navegant està consentint l'acceptació de les cookies i també l'acceptació de la nostra política de cookies, Clica l'enllaç per obtenir.més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies