Navigation Menu+

Taronges Bruñó , un bon suc natural

Posted on març 12, 2014 by

taronges

El suc de taronja fresc té un sabor fruiter i àcid. Conté gran quantitat de vitamina C. Algunes fàbriques afegeixen àcid cítric o àcid ascòrbic als seus productes, a més d’altres nutrients com el calci i la vitamina D.

Just Juice

El suc de taronja sembla més nutritiu que les versions sense polpa causa de l’existència de flavonoides que hi ha a la pulpa.

La qualitat del suc de taronja es veu influenciada principalment per factors microbiològics, enzimàtics, químics i físics, que solen ser els que comprometen les característiques organolèptiques (aroma, sabor, color, consistència, estabilitat i terbolesa, separació de les fases sòlides / líquides) així com les característiques nutricionaless (vitamines).

En conjunt aquests factors i les seves alteracions es produeixen durant la cadena de refrigeració, distribució i emmagatzematge del producte.

A fruites Masó, sempre la millor del mercat, Taronges Bruñó

taronges bruño

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us de cookies

Aquest lloc utilitza cookies per que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continúa navegant està consentint l'acceptació de les cookies i també l'acceptació de la nostra política de cookies, Clica l'enllaç per obtenir.més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies