Navigation Menu+

Beneficis de la pinya

Posted on abr. 4, 2016 by


La pinya té fama de ser una fruita diürètica i depurativa que contribueix a eliminar per l’orina les toxines que acumula el nostre organisme ia més, prevé el restrenyiment causa de la gran quantitat de fibra que aporta. Activen el metabolisme i l’eliminació de greix, faciliten la digestió. És un dels fruits més sans de la naturalesa.

La pinya és rica en vitamines C, B1, B6, àcid fòlic (una vitamina del complex B que és essencial per a la vida) i minerals com el potassi. La Pinya en la seva gran majoria és aigua i gairebé no conté greix i és molt baixa en calories. Conté un enzim anomenat bromelina (la bromelina desfà les proteïnes de la mateixa manera que ho fa la pepsina, enzim que forma part del suc gàstric), així que es pot dir que que millora la digestió i destrueix els paràsits intestinals.

La pinya és una excel · lent font de vitamina C , iode , magnesi , fòsfor i calci , útils per a la tiroide i les cèl · lules nervioses . La vitamina C aporta a l’organisme una protecció enfront de radicals lliures ( substàncies que ataquen les cèl · lules sanes ) . L’acumulació de radicals lliures poden ser els causants de provocar aterosclerosi i malalties cardíaques o diabetis . També atacs d’asma , risc de desenvolupar certs càncers ( com el càncer de còlon ) , etc . Els radicals lliures també s’ha demostrat que són els causants de problemes associats a osteoartritis i artritis reumatoide .

PINYA1 (1)

La vitamina C és l’antioxidant soluble en aigua més important que el cos utilitza en la seva lluita diària contra les agressions de microorganismes malignes , a més d’ajudar en l’aprofitament del ferro i el calci . Per descomptat, també és el que millor combat el refredat comú , la grip i totes les malalties que vénen com a conseqüència del fred . Reforça el sistema immune .

pineapple

La pinya és una de les fruites més importants en mantenir la bona salut dels ulls. Està demostrat que ajuda en casos de problemes oftàlmics produïts per l’edat com la degeneració macular. Tres peces de fruita al dia riques en antioxidants rebaixen el risc potencial de contraure aquesta debilitant malaltia.

FruitesMaso (15)

Font: http://www.lineaysalud.com/

 

Sigues sociable, comparteix!

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us de cookies

Aquest lloc utilitza cookies per que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continúa navegant està consentint l'acceptació de les cookies i també l'acceptació de la nostra política de cookies, Clica l'enllaç per obtenir.més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies