Navigation Menu+

Com fer els Calçots

Posted on gen. 14, 2014 by

Aquesta vegada es tracta de cuinar calçots a la graella , una tècnica molt utilitzada , potser la que més . Per a això, igual que la sèrie de cuinar calçots amb filferro , hem de proveir-nos d’una o dues graelles , i la suficient llenya perquè quedin ben cremats .

Comencem col · locant els calçots a la graella de manera que les arrels es toquin . Recordeu que les arrels no es tallen , ja ho hem esmentat en algunes ocasions . El més lògic és que el foc sigui més intens cap a la meitat de la graella , de manera que col · locarem els calçots més grossos al centre ( i no a l’extrem , com alguns que es veuen en la següent foto ) .

 

20140104_124246

 

Un cop tenim els calçots ben col · locats a la graella , fem el foc , una bona flama viva , i col · loquem els calçots a sobre.

Els millors Calçots del Maresme.  Miquel Roger productor de calçots del Maresme, el principal  proveïdor de Fruites Masó. En Miquel ens fa una demostració de com fer una bona Calçotada.

 

20140104_124309

 

 

Aquest diumenge…. Calçotada!!

 

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us de cookies

Aquest lloc utilitza cookies per que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continúa navegant està consentint l'acceptació de les cookies i també l'acceptació de la nostra política de cookies, Clica l'enllaç per obtenir.més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies