Navigation Menu+

Faves a la Catalana

Posted on març 7, 2014 by

Avui una recepta per poder gaudir de les nostres faves,

Ingredients per 4 persones

  • 4 Kg. de Faves tendres
  • 2 Cebes tendres
  • 1 Manat d’Alls tendres
  • 4 Talls de cansalada
  • 1 Botifarra negra grossa
  • 1/2 l. Vi blanc
  • Llorer, fulles de menta, pebre vermell, oli i sal

Preparació

Es talla la cansalada a trocets i es posa amb l’oli a sofregir. Quan ja estigui rossa es tira la ceba i els alls tallats petits, les fulles de menta, el llorer i el pebre vermell, i ho sofregiu fins que la ceba estigui tova.

Afegiu les faves pelades, el vi blanc i la sal, i es deixa coure fins que les faves canvien de color, aproximadament al cap d’una hora i mitja. Per últim es posa la botifarra negra a trossos grossos perquè no se’ns desfaci, ho deixem 10 minuts més i ja les tenim a punt.

Sempre és millor deixar-ho reposar una estona abans de servir-ho.

font : bonplat.cat

faves

 

Related Posts with Thumbnails

 

Sigues sociable, comparteix!

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us de cookies

Aquest lloc utilitza cookies per que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continúa navegant està consentint l'acceptació de les cookies i també l'acceptació de la nostra política de cookies, Clica l'enllaç per obtenir.més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies