Navigation Menu+

El nispro, tambe un medicament

Posted on Mar 19, 2013 by

nispros

Per assimilar millor les propietats dels nespres, és aconsellable prendre’ls en fresc, en la temporada de recollida que és ara a la primavera.

També es poden consumir en conserva, en melmelada o suc i com mel de nespra.

DIABETIS: Nombrosos estudis han posat de manifest la possible acció antidiabètica dels extractes de nespra. Les responsables d’aquesta acció sembla que són certes substàncies terpenoides, no nutritives que podrien reduir els nivells de glucosa a la sang.

AFECCIONS GASTROINTESTINALS: És recomanable en la diarrea, les digestions pesades i les flatulències. És molt important consumir madur en aquests casos.

AFECCIONS HEPATIQUES : El nespra es recomana en patologies i trastorns hepàtics que cursen amb ascites (acumulació de líquid al ventre) o hepatomegàlia (augment de la mida del fetge).

AFECCIONS RENALS: El seu alt percentatge en aigua, converteix els nespres en una excel · lent forma d’aportar aigua a l’organisme i ajudant a eliminar toxines. Es recomana el seu consum en cas de gota i càlculs renals.

AFECCIONS RESPIRATÒRIES: Hi ha estudis que li atribueixen nespra una acció antivírica.

AFECCIONS CARDIOVASCULARS: La pectina de la nespra ajuda a normalitzar els nivells de colesterol.

SOBREPÈS: El nespra, pel seu alt contingut en aigua i fibra és un important aliat en les dietes d’aprimament. A més té alt contingut en potassi i molt baix en sodi. El valor calòric és baix.

nespres a la planta

 

font : doctoramas.com

Sigues sociable, comparteix!

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us de cookies

Aquest lloc utilitza cookies per que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continúa navegant està consentint l'acceptació de les cookies i també l'acceptació de la nostra política de cookies, Clica l'enllaç per obtenir.més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies